Asides

Chi

Steeds vaker grijpen mensen voor hun huidverzorging terug op het gebruik van natuurproducten. En meer en meer wordt daarbij gekozen voor de 100% natuurlijke Chi-vette plantoliën. Alle Chi-vette plantoliën zijn – zonder uitzondering – koudgeperst en van de eerste persing. Hierdoor bevatten ze een maximale hoeveelheid aan vitaminen, oligo-elementen, mineralen en onverzadigde vetzuren. Dit in tegenstelling tot de gebruikelijke oliën, die warmgeperst zijn en waarvan voedingsstoffen door de hitte verloren zijn gegaan. Buiten de ‘voedende’ werking van de Chi-vette plantoliën vormen ze op de huid een beschermend laagje. Chi-vette plantoliën zijn daarom bijzonder geschikt voor de dag- en nachtverzorging van de huid.

Een massagebehandeling met Chi-vette plantolie – vermengd met een of meer Chi-essentiele olien (bijv. kamille, peen of rozehout), waardoor de werking van de Chi-vette plantolie nog eens wordt versterkt – is dan ook een zaligheid. Op de website van Chi- essentiele olien, kunt u informatie vinden over de verschillende soorten olie en over de verkooppunten.chi

Whitepod

Op 1400 meter hoogte staan in het Zwitserse Les Cerniers 15 whitepods: koepelvormige tenten op houten steigers. Ze worden verwarmd met houkachels en olielampen zorgen voor het licht. Centraal is er een houten chalet met voorzieningen.

Er kan worden geskied op de nabijgelegen 7 km piste en daarnaast zijn er tal van andere wintersportactiviteiten.